Ενδεχομένως για λίγα λεπτά να μουδιάσει το δόντι και να ηρεμήσετε. Αν το ούζο μείνει για περισσότερο απο  πέντε λεπτά στο στόμα, τότε θα προκαλέσει έγκαυμα. Θα ήταν προτιμότερο να τοποθετήσετε λίγη οδοντόκρεμα (Όσο ένα φασόλι) πάνω στο δόντι που σας ενοχλεί. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον οδοντίατρό σας, οτι ώρα και να είναι.

Είναι εντελώς λάθος! Όλα τα παυσίπονα του τύπου της ασπιρίνης, δρουν μόνο αν καταποθούν. Η ασπιρίνη το μόνο που θα κάνει στο δόντι, είναι να το κάψει και μαζί με αυτό να προκαλέσει έγκαυμα στα ούλα ή στα μάγουλα εσωτερικά,  πράγμα που θα επιδεινώσει την κατάσταση σας.

Εξαρτάται απο την περίπτωση. Ανάλογα με την πάθηση που έχετε, ο οδοντίατρος μπορεί να τροποποιήσει για λίγες μέρες τη δοσολογία των φαρμάκων που παίρνετε, πάντα σε συνεργασία με τον καρδιολόγο που σας παρακολουθεί.Σε κάθε περίπτωση πριν ξεκινήσετε οτιδήποτε, θα πρεπει να ενημερώσετε τον οδοντίατρό σας. Σε γενικές γραμμές μπορεί να γίνουν όλες οι οδοντιατρικές θεραπείες στο στόμα σας.

Αυτό θα το κρίνει ο οδοντίατρος. Συνήθως μπορεί και πρέπει να γίνει η εξαγωγή. Σε περίπτωση που έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας, ο γιατρός μπορεί να σας χορηγήσει φαρμακευτική αγωγή πριν την εξαγωγή.

Οχι. Αν και ο συνηθησμένος χρόνος ανατολής των πρώτων νεογιλών δοντιών ειναι στους 5 με 6 πρώτους μήνες του παιδιου, μπορει η ανατολή να καθυστερήσει για μερικούς μήνες, ανάλογα με την “σκελετική”  ηλικία του παιδιού.

Όλες οι προσθετικές εργασίες που γίνονται στο στόμα τελειώνουν σε περίπου 9 με 10 εργάσιμες ημέρες.  Στο διάστημα αυτό, θα χρειαστεί να επισκεφτείτε τον οδοντίατρο 3-4 φορες.

Πάντα στα τροχισμένα δόντια τοποθετούμε προσωρινές στεφάνες, οι οποίες προστατεύουν τα δόντια απο το στοματικό περιβάλλον και καλύπτουν τις αισθητικές απαιτήσεις των ασθενών, μεχρι την τοποθέτηση των μονίμων εργασιών.

Παλαιότερα ίσως να ίσχειε κάτι τέτοιο, επειδή οι περισσότερες τσιχλες περιείχαν ζάχαρη. Σήμερα όμως έχει αποδειχθεί ότι η μάσηση τσίχλας(εννοείται δίχως ζάχαρη), κάνει καλό στην υγεία των δοντιών.
Η αλήθεια είναι ότι η τσίχλα προάγει τη δημιουργία σάλιου στο στόμα και το σάλιο είναι βοηθός ενάντια στην τερηδόνα, άρα κάθε άλλο παρά κακό κάνει. Βέβαια εάν μασάμε όλη μέρα, θα έχουμε πρόβλημα με τους αδένες!
Εάν η τσίχλα δεν έχει ζάχαρη, αλλά έχει σορβιτόλη, είναι πολύ καλύτερα, διότι διασπάται αργότερα στο στομάχι και άρα δεν έχουμε τερηδόνα.
Επίσης στο εμπόριο υπάρχουν τσίχλες που περιέχουν φθόριο, το οποίο κάνει επανασβεστοποίηση στην αρχόμενη τερηδόνα και έτσι την αναστέλλει.

Κάθε οδοντιατρική εργασία έχει το κόστος της. Αυτό εξαρτάται απο διάφορους παράγοντες, όπως: κόστος υλικών, κόστος οδοντοτεχνίτη, κόστος εργαλείων, χρόνος και βαθμός δυσκολίας της εργασίας, κ.α.
Το site μας έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και η πολιτική μας είναι να μην έχουμε τιμοκατάλογο, επειδη πιστεύουμε πως ετσι θα ήταν σαν να βάζαμε τελάλη να φωνάζει: “εδώ το καλό σφράγισμα”.
Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών , καθώς και η καλή πρόγνωση της θεραπείας που προσφέρουμε.
Όσο για την δεύτερη ερώτηση, οι τιμές μας δεν είναι απαγορευτικές, αλλά είναι περίπου στο μέσο όρο τιμών των οδοντιάτρων της πόλης των Σερρών. Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τα σιδεράκια FASTBRACES μπαίνουν σταδιακά στο στόμα του ασθενή. Αυτό βοηθάει ώστε να μην νιώθει πόνο ο ασθενής παρά μόνο μια ελαφριά πίεση τις τέσσερις πρώτες μέρες.

Δείτε περισσότερα: https://bit.ly/2m1JILR

Η μέθοδος FASTBRACES είναι μία:

  • ΓΡΗΓΟΡΗ
  • ΑΣΦΑΛΗΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

λύση για να αποκτήσετε την επιθυμητή οδοντοστοιχία.

Δείτε περισσότερα: https://bit.ly/2m1JILR

Το σύστημα FASTBRACES χρησιμοποιεί σιδεράκια τριγωνικού σχήματος και χρησιμοποιεί μόνο ένα ορθοδοντικό σύρμα κατά την διάρκεια της θεραπείας.

Η παραδοσιακή ορθοδοντική μετακινεί την μύλη του δοντιού του πρώτου χρόνου και την ρίζα του δοντιού τον δεύτερο χρόνο. Αυτό σημαίνει τουλάχιστον δύο χρόνια ορθοδοντικής θεραπείας.

Το σύστημα FASTBRACES είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μετακινεί ταυτόχρονα την μύλη και την ρίζα του δοντιού από την αρχή της θεραπείας. Αυτό έχει αποτέλεσμα η διάρκεια της θεραπείας να είναι σύντομη. Σε αρκετές περιπτώσεις η θεραπεία διαρκεί μόνο λίγους μήνες.

Δείτε περισσότερα: https://bit.ly/2m1JILR

Έχετε κάποια απορία;